Zi importantă pentru ITM Constanța

142
Zi importantă pentru ITM Constanța - slidealt11-1461831034.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța sărbătorește, astăzi, Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă, pentru a promova prevenirea accidentelor și a bolilor profesionale.


"Aceasta este o campanie de sensibilizare menită să concentreze atenția asupra tendințelor emergente în domeniul securității și sănătății în muncă și a dimensiunii la nivel global al leziunilor, bolilor și deceselor legate de muncă", explică directorul executiv al ITM Constanța, Eugen Bola.


28 aprilie este, de asemenea, o zi în care mișcarea sindicală din lume onorează memoria victimelor accidentelor de muncă și a bolilor profesionale și organizează simultan campanii în întreaga lume.


"O cultură națională de securitate și sănătate în muncă este una în care dreptul la un mediu de lucru sigur și sănătos este respectat la toate nivelurile, în care guverne, angajatori și lucrători participă activ la asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos, prin intermediul unui sistem de drepturi, responsabilități și îndatoriri definite și în care cea mai mare prioritate este acordată principiului prevenirii. De aceea, OIM a ales în anul 2016 o temă care evidențiază importanța implicării tuturor actorilor prevenirii în luarea celor mai bune măsuri în vederea combaterii stresului profesional", mai precizează șeful ITM Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde