Zeci de trenuri au fost ANULATE. Se circulă în condiții de iarnă pe regionala Constanța

236
Zeci de trenuri au fost ANULATE. Se circulă în condiții de iarnă pe regionala Constanța - 4e244562471f16b023df1eca0e41a3aa-1484035014.jpg

Articole recomandate

44 de trenuri au fost anulate, și azi, cele mai multe circulând pe rute care fac legătura între Capitală și localități din estul țării, a transmis CFR Călători, într-un comunicat. De asemenea, se circulă în condiții meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: București, Craiova, Galați, Constanța.

În condițiile în care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulația trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de marți condițiilor meteo nefavorabile, a transmis CFR, într-un comunicat. În funcție de evoluția vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare.

"Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 44 de trenuri pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri. Măsurile operative care se iau au ca prioritate siguranța oamenilor și realizarea legăturilor între marile orașe, pe magistrale", se arată în comunicatul CFR Călători.

Așa cum s-a întâmplat și în zilele anterioare, compania se va asigura că pasagerii vor primi ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren.

Circulația este adaptată condițiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a patru regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.

În cursul zilei de marți, legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5538 secunde