Week-end la Microrezervație și Delfinariu. Ce puteți vizita

585
2

Articole de la același autor

Între două mese festive și o vizită la bunici, profitați în minivacanța de Paște și faceți o vizită la Microrezervație și la Delfinariu. Vremea se anunță frumoasă, așa că veți avea ocazia să vedeți toate animalele bucurându-se de temperaturile plăcute și de soare. Doar duminică, de Paște, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii va fi închis, în rest programul este normal. 


Până pe 30 aprilie, programul de lucru al casieriei centrale din complex, precum și al casieriei de la Acvariu este între orele 9.00 și 17.00. Microrezervația poate fi vizitată între orele 9.00 și 18.00, iar Acvariul, între orele 9.30 - 17.30. La Delfinariu, sâmbăta și duminica, sunt reprezentații la orele 12.00 și 15.00, iar de luni până vineri, la orele 11.00 și 15.00, sunt antrenamente. 


La Planetariu, puteți asista la demonstrații, de luni până vineri, la orele 10.15, 11.45, 13.00, 14.15 și 15.45, iar sâmbăta și duminica, la orele 10.15, 11.15, 13.00, 14.15 și 15.45. 


Tarifele sunt încă pentru extrasezon, așa că prețul unui bilet de intrare este 12 lei pentru adulți și trei lei pentru elevi sau studenți. Copiii cu vârsta până la șapte ani au accesul gratuit. Taxa unică de intrare în Complexul Muzeal permite vizitarea Microrezervației, Păsărilor exotice, a Planetariului, dar și Delfinariul. 


Pentru echitație, o plimbare cu poneiul costă cinci lei, iar cu calul costă zece lei. Un abonament cu cinci ședințe costă 250 de lei plus TVA, iar unul de 11 ședințe 500 de lei cu TVA. 


La Acvariu, adulții plătesc opt lei pe bilet, iar elevii și studenții doi lei. Și aici, copiii mai mici de șapte ani pot intra gratuit. Biletele pot fi achiziționate și online, dar se percepe un comision de maximum 10 la sută din prețul biletului, nu mai puțin de 1 leu (+TVA) pentru fiecare bilet cumpărat. 


Parcul complexului este o excelentă zonă de agrement, cu alei și bănci, amplasate printre arbori și aranjamente vegetale, toate constituind o mini grădină dendrologică, cu specii autohtone și nu numai. Spațiul Microrezervației dispune de un luciu de apă, înconjurat de sălcii și vegetație, o frântură de ecosistem lacustru. Copiii au ocazia să vadă tot felul de animale, de la vaci pitice, la zebre, mistreți, iepurași și broaște țestoase. 


Comentează știrea

6 aprilie 2018
Loan Offer

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { [email protected] } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: [email protected]

Giany
8 aprilie 2018
Nimic nimic

Văd că nu vb nimeni de incidentul de saptamana trecută când pe alei pe acolo alergau 8 bovine printre copii și părinți.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4994 secunde