Vulcanizările din Medgidia, verificate de Garda de Mediu

382
Vulcanizările din Medgidia, verificate de Garda de Mediu - vulcanizariledinmedgidia1-1617301824.jpg

Articole de la același autor

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanţa au realizat, la începutul acestei săptămâni, o amplă acțiune de inspecție și control în municipiul Medgidia, cu scopul prevenirii incendierii anvelopelor uzate.

„În colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, având în vedere faptul că în ultima perioada s-au semnalat mai multe incendii de anvelope, cu intenția recuperării materialelor feroase, comisarii au verificat cele opt vulcanizări din Medgidia, fiind stabilite măsuri de gestionare a deșeurilor”, precizează comisarul şef Steluţa Popescu.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate pe raza orașului Medgidia, au fost identificate depozitări necontrolate de deșeuri. Problemele constatate au fost aduse la cunoștința autorităţilor locale Medgidia, urmând ca, ulterior, comisarii să verifice punerea în aplicare a măsurilor de salubrizare.

„Garda Națională de Mediu atrage atenția asupra faptului că prin arderea deșeurilor se eliberează în atmosferă substanțe toxice periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediul înconjurător”, transmite comisarul şef Steluţa Popescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4099 secunde