Vreți să obțineți permisul auto? Iată cum trebuie să plătiți taxa!

272
Vreți să obțineți permisul auto? Iată cum trebuie să plătiți taxa! - tarifepermise-1602595424.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că, începând din 8 octombrie au fost suplimentate modalitățile de încasare a tarifelor pentru obținerea permiselor auto, certificatelor de înmatriculare și autorizațiilor de circulație provizorie. „Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, tarifele vor fi încasate prin intermediul a peste 1000 de unități CEC Bank și aproximativ 5200 de terminale de plată. Terminalele de plată sunt amplasate în unitățile CEC și în rețeaua ZebraPay, situate în supermarketuri, mall-uri, magazine de proximitate și universități”, au precizat reprezentanții Direcției Permise.

Cei interesați să obțină permisul de conducere, un certificat de înmatriculare sau o autorizație pot achita contravaloare și în contul BCR RO94RNCB0082000367331018, beneficiar: Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro, mandat poștal.

„Reamintim faptul că plata acestor taxe nu mai poate fi achitată în numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, odată cu depunerea documentelor”, au subliniat angajații de la Permise. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3806 secunde