Vreți să lucrați în străinătate? Iată care sunt cele mai căutate meserii

764
Vreți să lucrați în străinătate? Iată care sunt cele mai căutate meserii - eures2-1501603686.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) pune la dispoziția șomerilor constănțeni o paletă diversificată de joburi în afara țării. În Austria, unui lăcătuș mecanic i se oferă 2.800 euro pe lună pentru munca prestată, iar în Belgia, electrician întreținere și reparații va primi între 13 și 15 euro pe oră pentru eforturile depuse. 


Germania nu dă mai mult de 2.100 euro bucătarilor și 1.440 ajutoarelor acestora. Sume mai mici de bani vor încasa cei care aleg să-și desfășoare activitatea în agricultură (8,60 euro pe oră). Totuși, există domenii în care munca este răsplătită la alte valori. Astfel, personalul hotelier va avea contracte încheiate pe 2.300 euro pe lună, iar un dezvoltător aplicații hibrid - 4.500 euro pe lună. 


În cazul managerilor de restaurant, salariile oferite vor fi cele negociate în timpul interviurilor. Venituri mai consistente vor încasa asistentele medicale, care vor primi salarii de la 2.600 euro în sus, în funcție de calificare și experiență. Instalatorii sau montatorii de țevi vor primi, în schimb, 2.944 euro lunar, dar lucrătorii în construcții îi depășesc, ei primind pentru munca prestată salarii de 3.024 euro pe lună. 


Irlandezii sunt mai zgârciți în ceea ce privește ofertele, ei având nevoie doar de lucrător în fermele de vaci de lapte, pe care îi vor remunera cu 9,25 euro pe oră. Și mai puțini bani îi vor primi cei care aleg Malta, unde muncitorii vor primi între 5 și 8 euro pe oră. Frizerii care aleg saloanele de înfrumusețare din Norvegia vor primi 2.960 euro pe lună, cele mai mici salarii sunt valabile în Spania, unde un tehnician de turbine eoliene va încasa 800 euro pe lună, iar un operator tăiere arbori, 1.200 euro pe lună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4486 secunde