Vreți să învățați Sirtaki? Iată când au loc repetițiile în această săptămână

777
Vreți să învățați Sirtaki? Iată când au loc repetițiile în această săptămână - sirtakin-1463478681.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Comunității Elene "Elpis" din Constanța continuă pregătirile în ceea ce privește organizarea evenimentului prin care se intenționează ca municipiul Constanța să intre în Cartea Recordurilor dacă va reuși să adune într-un Sirtaki, cel mai popular dans grecesc, câteva mii de oameni. În prezent, recordul mondial este deținut de provincia Volos, unde în anul 2012, în dans s-au prins 5.614 persoane. 


Doborârea recordului privind dansul grecesc urmează să aibă loc la data de 28 mai, la Constanța, motiv pentru care sunt așteptați cât mai mulți participanți, atât din țară cât și de peste hotare. 


Pentru ca dansul să se desfășoare conform cerințelor, președintele Comunității Elene "Elpis" din Constanța, Anton Traian Antoniadis, a anunțat că cei interesați sunt așteptați la repetițiile ce au loc în fiecare săptămână.


"Programul repetițiilor din Constanța al acestei săptămâni pentru evenimentul din 28 Mai este următorul: Miercuri 18 mai ora 18.00 Școala Nr.2 vis-a-vis de Biserica Greacă, Joi, 19 mai, ora 18.00 Piața Ovidiu, Vineri, 20 Mai, ora 18.00 Școala Nr 2 vis-a-vis de Biserica Greacă și Sâmbătă, 21 Mai, ora 17.00 - în față la Radio Constanța(Vacanța) Vila Nr.1 Mamaia. Totodată, Duminică, 22 mai, de la ora 11.00, repetițiile vor avea loc în față la Radio Constanța (Vacanța) Vila Nr.1 Mamaia", a declarat Anton Traian Antoniadis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.5428 secunde