Vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța / Iată când vin ploile și ce temperaturi ne așteaptă

540
Vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța / Iată când vin ploile și ce temperaturi ne așteaptă - vreme1440172127-1442225961.jpg

Articole recomandate

Vremea continuă să fie caldă, la Constanța. Meteorologii anunță mult soare, temperaturi plăcute și puține ploi.


În Dobrogea și la Constanța, nu va fi nici caniculă, dar nici frig. Săptămâna aceasta, temperaturile vor crește ușor, de la medii regionale de 22 - 23 de grade, până în jurul valorii de 26 de grade, în perioada 18 - 20 septembrie. De săptămâna viitoare, valorile vor mai scădea, spre medii de 22 de grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 14 și 17 grade, pe tot parcursul intervalului. Deocamdată, vor mai fi nori sporadici, dar fără ploi. Abia de săptămâna viitoare este posibil să plouă slab.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB COD GALBEN DE FURTUNĂ
Pagina a fost generata in 2.8008 secunde