Vreme rea! Polițiști, pompieri și jandarmi în stand by, porturi închise

279
Vreme rea! Polițiști, pompieri și jandarmi în stand by, porturi închise - ninsori-1548415237.jpg

Articole recomandate

Peste 12.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) - pompieri, polițiști și jandarmi - au fost mobilizați din momentul emiterii avertizărilor meteo, astfel încât să poată interveni imediat în sprijinul populației.

"Pe parcursul nopții trecute, s-au înregistrat efecte în nouă județe și în municipiul București. De asemenea, au fost afectate autostrada A2, opt drumuri naționale, cinci drumuri județene și o secție de cale ferată", a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, într-o declarație susținută la sediul ministerului.

Ea a arătat că traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe majoritatea arterelor rutiere din județele aflate sub atenționare meteo.

Din cauza ceții, porturile Midia și Mangalia au fost închise. Din același motiv, porturile Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea sunt deschise doar maritim, informează Agerpres.

"Conducerea MAI a ținut permanent legătura în aceste zile cu Instituțiile Prefectului din toate județele afectate pentru coordonarea intervențiilor și acordarea de sprijin logistic acolo unde situația o impune", a mai spus purtătorul de cuvânt al MAI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cod galben de ceață, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6339 secunde