Vreme ploioasă și caldă, la Constanța

884
Vreme ploioasă și caldă, la Constanța - ploaie-1359650913.jpg

Articole de la același autor

Vremea este ploioasă, dar caldă astăzi, la Constanța. Potrivit meteorologilor, va ploua și în zilele următoare, iar temperaturile vor fi deosebit de ridicate pentru această perioadă. 

Astăzi, avem ploaie slabă, vânt moderat, dinspre vest și o maximă termică de 9 grade Celsius. Peste noapte cerul va fi variabil, cu lună, vântul se va mai potoli, iar termometrele vor indica minimum 0 grade Celsius. În week-end, vremea va fi închisă, cu ploi slabe. Temperaturile vor atinge, duminică, 16 grade Celsius, pe timpul zilei, și 8 grade Celsius, noaptea. 

În restul țării, vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va avea înnorări temporare și vor cădea precipitații locale predominant sub formă de ploaie. Vor mai fi condiții de polei. În sud și est, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat, în prima parte a zilei. Vântul va avea intensificări locale în Oltenia și Muntenia și pe arii restrânse în celelalte regiuni. 

La munte va ninge, iar vântul la rafală va depăși 70 - 80 de km pe oră, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai ridicate în sudul Banatului, dar și mai coborâte în estul Transilvaniei. 

Local, în zonele joase din sud și est spre dimineață se va forma ceață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 2.9143 secunde