Vreme însorită și maxime de 29 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

87
Vreme însorită și maxime de 29 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremea2-1380131043.jpg

Articole de la același autor

Astăzi vremea va fi deosebit de caldă la Constanța. De mâine se va răci brusc și vor începe ploile. La Constanța, astăzi, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă slab până la moderat, dinspre vest, iar maxima termică va atinge 29 de grade Celsius. Peste noapte vor mai apărea câțiva nori și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 17 grade.

Vineri va fi parțial înnorat și valorile termice se vor încadra între 11 și 18 grade Celsius. Sâmbătă se anunță ploi, duminică puțin soare și de luni va ploua din nou.

În restul țării, vremea se va încălzi astăzi, în toate regiunile, iar în sud-vest și sud va deveni mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Mai ales după-amiază și la începutul nopții, în jumătatea de nord a țării vor fi înnorări și, local, se vor semnala ploi. În celelalte regiuni cerul va fi variabil ziua și temporar noros spre seară și în cursul nopții, când izolat va ploua. 

Vor fi mai ales averse, însoțite izolat de descărcări electrice. În zona de munte, cu totul izolat cantitățile de apă pot depăși 15 litri pe metru pătrat, iar în cursul nopții, pe crestele înalte ale Carpaților Orientali ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor, iar în zona montană înaltă va di tare.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în estul Transilvaniei până la 30 de grade în extremitatea de sud a Olteniei și Munteniei, iar cele minime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9192 secunde