Vreme însorită, dar foarte rece, astăzi, la Constanța

128
Vreme însorită, dar foarte rece, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1423500657.jpg

Articole de la același autor

Iarna se ține tare pe poziție, la malul mării. Ne-a amăgit cu câțiva fulgi, dar ne-a lăsat pe cap temperaturi scăzute. Abia spre sfârșitul săptămânii se va mai încălzi puțin, însă va fi în continuare vreme de iarnă.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă cu putere, dinspre nord, iar maxima termică va atinge -1 grad. La noapte, se vor risipi toți norii și va fi ger. Termometrele vor indica minimum -8 grade.

Mâine, sunt așteptate ceva ninsori, mai ales spre după-amiază. Vântul se va mai înteți și vor fi între -7 și -1 grad. De joi, trecem la valori termice pozitive pe timpul zilei, însă noaptea va fi în continuare ger.

În restul țării, vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea, local în centrul și sudul teritoriului și pe spații mai restrânse în rest. Cerul va fi temporar noros și, îndeosebi în cursul zilei, va ninge slab - local în zona montană și izolat în nordul, centrul și sud-estul țării. Vântul va mai avea unele intensificări în regiunile estice și la munte va fi tare, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiuni și 4 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață și chiciură. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4568 secunde