Vreme în răcire, la Constanța. Iată când cresc iar temperaturile

472
1
Vreme în răcire, la Constanța. Iată când cresc iar temperaturile - vremeamaine139273597513929029041-1416494205.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea continuă să se răcească ușor, în toată țara. Cerul va fi mai mult noros. Îndeosebi în prima parte a intervalului va ninge în Carpații Orientali și Meridionali și pe arii mai restrânse în restul zonei montane, vor fi precipitații mixte în Moldova și estul Transilvaniei, iar în Muntenia, Dobrogea și cu totul izolat în rest, vor predomina ploile.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei și 12 - 13 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -3 și 4 grade.

La Constanța, cerul va fi înnorat, vântul va sufla cu putere, dinspre nord-vest și sunt așteptate averse de ploaie. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai risipi și ploile vor continua. Termometrele vor indica minimum 2 grade.

Sâmbătă, precipitațiile dispar, dar ajunge la noi un val de aer foarte rece. Temperaturile vor coborî semnificativ, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, când se vor înregistra minimum 0 grade. Duminică, va fi parțial înnorat, dar va fi și mai ger, cu valori cuprinse între -1 și 4 grade. Abia spre sfârșitul săptămânii viitoare mai cresc puțin temperaturile, dar numai pe timpul zilei, când va fi predominant senin. 



Comentează știrea

cioby
20 noiembrie 2014
vremea

pai,la ce sa ne mai asteptam in luna noiembrie? pai vine iarna,doar nu vara!? iarna nu i ca vara!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Social : Frig și ploi, azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.2269 secunde