Vreme deosebit de rece în România! Prognoza meteo 11 octombrie - 8 noiembrie

227
Vreme deosebit de rece în România! Prognoza meteo 11 octombrie - 8 noiembrie - frig-1633673917.jpg
Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, de sfârșit de octombrie. Vremea se apropie de normal în noiembrie, anunță Administrația Naționale de Meteorologie.


11 - 18 octombrie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.


18 - 25 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.


25 octombrie - 1 noiembrie
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.


1 - 8 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în cele nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2115 secunde