Vreme când cu soare, când cu ploi, la Constanţa

283
Vreme când cu soare, când cu ploi, la Constanţa - vremea3-1609785355.jpg

Articole de la același autor

Vremea este schimbătoare, în această perioadă, la Constanţa. Avem când soare, când nori sau ceaţă. Meteorologii anunţă totuşi temperaturi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Abia de săptămâna viitoare se mai răceşte, dar tot nu vine încă iarna.



Astăzi, la Constanţa, cerul este acoperit şi sunt aşteptate averse izolate pe timpul zilei. Vântul va sufla cu putere, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina şi termometrele vor indica minimum 4 grade. Mâine, reapare soarele şi vor fi între 9 şi 11 grade, cu vânt slab până la moderat. Joi, va ploua din nou, iar aversele vor fi însoţite de rafale de vânt de până la 46 de km pe oră. Valorile termice se vor încadra totuşi între 4 şi 12 grade. Noaptea, va fi din nou senin. Vineri, norii rămân în zonă, dar se mai răceşte, până pe la 7 grade ziua şi 5 grade în timpul nopţii.
Weekend-ul se anunţă cu vreme instabilă şi o răcire semnificativă duminică. Temperaturile se vor situa între 2 şi 4 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Social : Nori şi frig, la Constanţa
Marţi, 29 Decembrie 2020
Stire din Social : Soare şi cald, la Constanţa
Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea în weekend, la Constanţa
Pagina a fost generata in 0.4391 secunde