Vreme caldă, dar instabilă, astăzi, la Constanța

218
Vremea este în continuare caldă, la Constanța. Deși meteorologii ne tot amenință că se face frig, termometrele se încăpățânează să arate temperaturi de peste 17 - 18 grade Celsius.


Astăzi, se anunță cer variabil, cu soare. Vântul bate slab, dinspre nord, iar temperatura maximă pe timpul zilei va atinge 18 grade Celsius. La noapte, va fi cer variabil, cu lună, cu o minimă termică de 11 grade Celsius. 

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Dobrogea, în următoarele două săptămâni, regimul termic se va menține relativ constant în primele zile ale intervalului, va marca o creștere ușoară vineri, 26 octombrie, când media maximelor va atinge 21 de grade, după care vremea se va răci accentuat. 

Astfel, în jurul datei de 29 octombrie, valorile de peste zi vor fi, în medie, de circa 9 grade, iar cele nocturne de 4 - 5 grade. Între 30 octombrie și 2 noiembrie, va avea loc o încălzire, care va determina, în ultimele zile ale prognozei, temperaturi normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. 

În ce privește precipitațiile, probabilitatea pentru ploi pe arii mai extinse și mai importante cantitativ va fi semnificativă pe 28 și 29 octombrie, în restul intervalului de prognoză ploile fiind puține și slabe cantitativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Dinți frumoși, copiii sănătoși!
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.9963 secunde