Vrei servicii la superlativ? Hotelul New Royal oferă confort de patru stele și în extrasezon

2318

Articole de la același autor

Vrei să îți petreci timpul liber la Constanța sau în stațiunea Mamaia și ai nevoie de cazare pe litoral? Sau vrei să stai câteva zile la malul mării pentru diverse întâlniri cu partenerii de afaceri chiar și în extrasezon? Fie că este vorba de distracție sau business, Hotelul New Royal de 4 stele este varianta cea mai bună.  


Situat pe unul dintre principalele bulevarde ale orașului Constanța, care face legătura între centrul acestuia și stațiunea Mamaia, cei care îi calcă pragul vor constata că au parte de confort și calitate la prețuri decente.


Poziția sa deosebită îi oferă acces rapid către multe dintre zonele de interes ale orașului: plajă, Delfinariu, stațiunea Mamaia, parcul Tăbăcărie, City Mall, stadionul Farul, Universitatea Ovidius și centru.


"Hotelul a fost preluat de la o bancă în sistem de management, pe o perioadă de cinci ani. S-au făcut investiții serioase, la nivel de patru stele, pentru ca oaspeții să se simtă cât mai confortabil. De fapt, este mai mult decât un hotel deoarece încercăm să oferim tot ceea ce își poate dori un turist sau un om de afaceri cazat la noi. Așa se face că, în interior se află o sală de conferințe, un restaurant, un bar, un centru sportiv de recuperare, dar și un spațiu dedicat înfrumusețării", a declarat Aurelian Marin, noul investitor, care activează în turism de 19 ani, fiind mult mai cunoscut datorită agenției sale "Paradis Vacanțe de Vis".      
El a explicat că Hotelul New Royal își așteaptă oaspeții în 50 de camere și apartamente spațioase, mobilate într-un stil modern, gândite să asigure un sejur deosebit. 




Atmosferă caldă și prietenoasă


Supus unui amplu proces de renovare în primăvara acestui an, hotelul a întâmpinat turiștii în sezonul care s-a încheiat cu o nouă echipă, într-un nou concept managerial. Apartamentele, camerele și spațiile comune au fost redecorate în nuanțe calde care reușesc să creeze o atmosferă prietenoasă si relaxantă. Turiștii pot găsi la hotelul New Royal www.hotelnewroyal.ro soluția perfectă adaptată la exigențele personale: de la confortabilele și rafinatele camere duble, până la spațioasele și elegantele apartamente adaptate călătoriilor împreună cu familia.


Sala de conferințe principală se află la mezaninul hotelului și reprezintă un spațiu multifuncțional care asigură desfășurarea oricărui tip de eveniment. Dotările tehnice, mobilierul și posibilitatea configurării sălii în mai multe variante, oferă organizatorilor soluții pentru desfășurarea de activități pentru grupuri cuprinse între 10 și 75 de invitați. Poziționarea excelentă, accesul rapid, oferta variată de meniuri și coffee break-uri, precum și ofertele la cazare fac ca hotelul New Royal 4* să reprezinte o soluție interesantă pentru alegerea pachetelor de evenimente corporate și personale.


Restaurantul și barul de la parterul hotelului oferă facilități deosebite pentru servirea micului dejun, dar poate fi reconfigurat pentru organizarea unor evenimente corporate sau particulare. Meniul "à la carte", împreună cu selecția de vinuri sunt concepute astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi.


La mezanin, doamnele se pot bucura de un amplu spațiu dedicat înfrumusețării. De altfel, New Royal Beauty Center a devenit, după o investiție deosebit de importantă, unul dintre cele mai dotate saloane de gen din Constanța.


Tot în cadrul hotelului a fost integrat un centru sportiv și de recuperare dotat cu cele mai inovative tehnologii de fizioterapie. 
"Aparatul Fisio Warm, un vârf în domeniul terapiilor de recuperare, vine în ajutorul pacienților și grăbește procesul de vindecare, având efecte intense și rapide, în probleme musculare, tendinite sau entorse. CrioUltrasuoni este un alt aparat inovativ, care combină efectele crioterapiei cu efectele mecanice ale ionoforezei, permițând astfel accelerarea timpului de vindecare și recuperare a pacientului", a spus directorul hotelului Rodica Puțintelu. 


Așadar, fie că este primăvară, vară, toamnă sau iarnă, Hotelul New Royal din Constanța vă așteaptă să-i călcați pragul, deoarece personalul cu o excelentă pregătire în turism o să vă facă să vă simțiți cât mai confortabil! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5877 secunde