Vrei să muncești în străinătate? Multe joburi în Germania și Italia

253
Vrei să muncești în străinătate? Multe joburi în Germania și Italia - eures1-1496162467.jpg

Articole de la același autor

Locurile de muncă vacante în Spațiul Economic European prin intermediul Rețelei Eures se mențin în jurul cifrei de 800 și săptămâna aceasta, diferența constând în varietatea posturilor oferite. 


Astfel, pe lângă mult obișnuitele posturi de asistenți medicali sau infirmieri în Italia sau cele de educatoare, ingineri electroniști și software, în Germania, acum se caută recepționeri, ospătari, bucătari, personal în domeniul hotelier, montatori acoperișuri, mecanici instalații sanitare, termice/de climatizare, specialiști sisteme de canalizare, hamali și grădinari. 


Danezii caută, în schimb, muncitori necalificați la cules de căpșune, mazăre și cartofi, distribuitori de ziare și colete, iar patronii din Cehia au mare nevoie de șoferi autobuz, mecanici și electricieni auto. 


De data aceasta, angajatorii din Marea Britanie se află în căutare de îngrijitori persoane, tâmplari și dulgheri navali, iar Slovacia, de lucrători specializați pe fabricarea brânzeturilor, dar și chelneri și bucătari-șef. 


În criză de montatori pereți și plafoane din gips carton, zidari tencuitori sau tinichigii, Belgia va pune la bătaie mai multe posturi pentru aceste meserii. La rândul lor, olandezii le oferă constănțenilor posibilitatea să le culeagă căpșunele, norvegienii sunt în criză de maeștri preparare pizza, iar spaniolii caută cu nerăbdare șefi echipă turbine eoliene, dar și matrițeri/curățitori produse din plastic. Cele mai sărace oferte vin din partea patronilor din Austria, Luxemburg, Polonia, Letonia, Bulgaria și Suedia. Pentru ocuparea acestor posturi vacante, se solicită experiență, calificare în domeniu, precum și cunoștințe bune/foarte bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6059 secunde