Vrei să muncești în străinătate? Culegătorii de căpșuni, zmeură și afine, la mare căutare

257
Vrei să muncești în străinătate? Culegătorii de căpșuni, zmeură și afine, la mare căutare - eures1-1509637930.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispozițiie oferte generoase din partea angajatorilor din Spațiul Economic European. Aceștia le oferă, prin intermediul rețelei Eures, un număr de 2.159 locuri de muncă.

De data aceasta, Spania vine cu cele mai multe oferte de muncă, majoritatea posturilor disponibile fiindu-le rezervate muncitorilor necalificați, în special pentru culesul căpșunilor. Tot în domeniul agriculturii, este nevoie de culegători de mazăre, în Danemarca, iar în Portugalia se caută cu disperare culegători de zmeură, mure și afine. Domeniul de activitate se schimbă pentru cei care aleg Marea Britanie, aici fiind nevoie de muncitori în fabrică, măcelari, tranșatori, dar și îngrijitor persoane la domiciliu.

Apoi, patronii din Malta vor șoferi de autobuz, ingineri de sistem software, instalatori lifturi, cei din Germania, șoferi de camion, dar și personal în domeniul gastronomiei etc.

Numărul ofertelor scade în Cehia, unde posturile oferite sunt cele de șlefuitori, pilitori, forjori, în Italia este nevoie de îngrijitori la domiciliu, iar în Slovacia se cer operatori producție.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Social : Ce joburi  se mai caută
Pagina a fost generata in 0.9983 secunde