VIVO! Constanța organizează fashion party cu premii de peste 4000 de euro. Vedetele emisiunii "Bravo, ai stil!", invitati speciali

253
1
VIVO! Constanța organizează fashion party cu premii de peste 4000 de euro. Vedetele emisiunii

Articole recomandate

Săptămâna 22 - 28 mai, vine pentru toți clienții VIVO! SHOPPING CENTER Constanța cu surprize mari și șanse la fel de mari de a câștiga premii importante sau de a întâlni cu vedetele emisiunii Bravo ai stil. Pe întreg parcursul acestei săptămâni, VIVO! derulează o amplă campanie de shopping la finalul căreia vor avea loc, în zilele de 27 și, respectiv, 28 mai, două festivități de acordare a premiilor în cadrul unui shopping party de zile mari.


Așadar, cumpără în perioada 22-28 mai, de peste 200 de lei din VIVO! și înscrie-te la tombolă cu bonul de casă! Ai marea șansă să câștigi una dintre cele trei sesiuni de personal shopping cu vedetele emisiunii "BRAVO, AI STIL", de la KANAL D - Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Răzvan Ciobanu, unul dintre cele 32 de vouchere de cumpărături în valoare de 300 de lei sau unul dintre cele zece vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.
Petrecerea va începe sâmbătă, la ora 12.00. 


În prima zi a weekend-ului, din 30 în 30 de minute, până la ora 20.00, vor avea loc extragerile pentru unul dintre cele 32 de vouchere în valoare de 300 de lei. De la ora 16.00, va avea loc extragerea pentru una dintre cele trei sesiuni de personal shopping. Petrecerea va culmina cu un fashion show demn de marile capitale ale modei, care va lua startul la ora 17.00 și care se va bucura de participarea celor trei binecunoscuți stiliști, dar și de o interesantă dezbatere pe tema trendurilor verii 2017.


Vedetele prezentării de modă vor fi chiar ținutele alese în urma sesiunilor de personal shopping. În plus, ținutele câștigătoarelor vor fi postate pe Facebook și Instagram, unde vor putea fi votate și comentate de userii rețelelor sociale. Cele mai interesante comentarii ale internauților vor fi premiate cu vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.


Petrecerea va continua a doua zi, duminică, tot de la ora 12.00, când vor avea loc alte extrageri pentru voucherele de cumpărături în valoare de 300 de lei, dar și tombola utilizatorilor de Facebook și Instagram. Pe tot parcursul petrecerii fashion, în mall vor fi amenajate baruri unde vizitatorilor li se vor oferi coktailuri gratuite. Și pentru că sigur îți vei dori o amintire de la cel mai tare fashion party, VIVO! pune la dispoziția participanților cabine foto de unde vei putea primi, gratuit și pe loc, o fotografie tip magnet.




Comentează știrea

Show
22 mai 2017
Cine va ridica gunoiul?

O sa faceti la gunoi,nu va incurcati....Si cine vi-l ridica ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0429 secunde