VISCOL LA CONSTANȚA / Ambulanțele care vor interveni în județ, însoțite de utilaje de deszăpezire

155
VISCOL LA CONSTANȚA / Ambulanțele care vor interveni în județ, însoțite de utilaje de deszăpezire - 51addf3fd9c71e71fc830369a75f653a-1483628302.jpg

Articole recomandate

Consiliul Județean Constanța a transmis deja către toate primăriile din județ o adresă de informare despre atenționarea de vreme rea, prin care solicită acestora să asigure permanența în această perioadă.


Echipele Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri vor acționa permanent pe perioadă avertizărilor meteorologilor, la nivelul întregului județ, cu 103 utilaje și 190 de oameni.


Cele două freze de mare putere sunt relocate și vor interveni în caz de nevoie, una în sudul județului – zona Negru Vodă și localitățile adiacente, iar cea de-a doua, în zona Deleni. Autoșenilatele RAJDP vor acționa, în caz de urgențe, în secțiile Topraisar și Băneasa, fiind însoțite de către doi paramedici detașați de ISU Dobrogea.


De asemenea conducerea CJC face un apel către toate Serviciile de Urgență să comunice dispeceratelor zonale ale RAJDP intervențiile din județ, astfel încât regia să asigure escorta cu utilajele de deszăpezire.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9518 secunde