Vine toamna, continuă vacanța. Reduceri semnificative, pe litoral

205
Vine toamna, continuă vacanța. Reduceri semnificative, pe litoral - fond-1598799561.jpg

Articole de la același autor

Vara nu se lasă dusă. Ultima zi de vară calendaristică vine cu temperaturi de vacanță și cu prețuri mai mici pe litoral. În plus, s-a mai redus aglomerația și constănțenii se pot bucura și ei de plajă și mare.

Pe litoral, prețurile au început să scadă deja, iar un alt prag de reduceri a fost anunțat weekendul trecut. În plus, de la 1 septembrie, reîncepe programul Litoralul pentru toți, unde tarifele pot fi chiar la jumătate față de vârful de sezon. Iar de la meteorologi vin numai vești bune, care anunță nu doar o toamnă blândă, dar temperaturi demne de o vară adevărată, la malul mării.

Potrivit reprezentanților din turism, aproape 500 de hoteluri s-au înscris deja în programul Litoralul pentru toți și oferă reduceri de luat în seamă, mai ales pentru cei care au evitat să vină la mare atunci când era mai aglomerat. În plus, sunt prețuri mai mici și la șezlongurile de pe plaje, la intrările la aqua-parcuri, chiar și la terase.

"Tarifele mici și vremea foarte bună care se anunță în următoarea perioadă ne fac să credem că în septembrie litoralul va avea în continuare turiști. Sunt mulți care au așteptat aceste reduceri. Din anii trecuți am observat că până pe data de 15 septembrie turiștii au considerat că este sezon estival și litoralul a fost plin. Chiar și după această dată ne așteptăm să vină turiști care vor să evite aglomerația de sezon și să profite de cele mai mici tarife din an", este de părere Anca Nedea, directorul executiv al Organizației Patronale Mamaia Constanța.

Tarife pentru toate buzunarele

Așadar, dacă vreți să vă cazați la Mamaia, de exemplu, la un hotel de patru stele, construit recent, tariful pentru două persoane, pe noapte, cu pensiune completă este de 787 de lei pe zi, între 1 și 4 septembrie, după care, între 5 și 9 septembrie scade la 616 lei, între 8 și 14 septembrie, la 605 lei și, după 15 septembrie la 549 de lei. Dacă nu doriți pensiune completă și alegeți să plătiți doar cazarea, tarifele pentru camera dublă, pe noapte, pleacă de la 513 lei, și scad, în funcție de perioadă, până la 280 de lei, în a doua jumătate a lunii septembrie.

În sudul litoralului, prețurile sunt ceva mai mici. Astfel, în perioada 30 august – 6 septembrie, camera dublă de lux, tot la patru stele, pentru doi adulți, cu mic dejun inclus, este de 312 lei pe noapte, iar la all-inclusive – 570 de lei. Iar, între 7 și 16 septembrie, 307 lei, respectiv 560 de lei. La mai puține stele și la numai câțiva zeci de metri, vă puteți caza chiar și cu 50 de lei pe noapte, fără mic dejun.

Pe plajă, șezlongurile nu se mai închiriază cu 50 de lei, ci cu 35 de lei, în Mamaia, 15 lei în Constanța sau Eforie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3703 secunde