Vine primăvara. Începe toaletarea copacilor și pregătirea spațiilor verzi din Constanța

390
2
Vine primăvara. Începe toaletarea copacilor și pregătirea spațiilor verzi din Constanța - vineprimavaraspatiiverzi-1487610558.jpg

Articole de la același autor

Pe măsură ce primăvara dă semne că se apropie, în Constanța a început pre-gătirea pomilor și a spațiilor verzi.


Astfel, pe parcursul aces-tei săptămâni, lucrătorii din cadrul Serviciului de Ad-ministrare Spații Verzi al Primăriei Constanța vor  executa lucrări de tăiere și toaletare a copacilor precum și lucrări de scoatere a cioatelor în zona Liceului de Telecomunicații și de pe ali-niamentul străzii Soveja.


În plus, vor face lucrări de între-ținere a spațiilor verzi, cu curățarea frunzelor din gardurile vii, greblat și transportul resturilor vegetale. Echipele se vor afla, zilele acestea, pe bulevardul Tomis, pe strada Suceava, pe strada Cișmelei, pe strada Brizei, pe bulevardul 1 Mai Vechi, în parcul Tăbăcărie, în parcul Viitorului și pe strada Soveja, între Delfinariu și City Mall.


Comentează știrea

Stimata doamna
21 februarie 2017
Andreea PERHAIȚĂ

Va rog sa-l intrebati pe cel mai iubit fiu al Constantei,prealuminatul primar Decebal,fiul lui Mazare,sa-l intrebati daca "echipili" vor veni in zilele care urmeaza si pe stradutele noastre aflate mai la dos.Va rog sa-l intrebati daca cetatenii care locuiesc pe bulevardul Tomis, pe strada Suceava, pe strada Cișmelei, pe strada Brizei, pe bulevardul 1 Mai Vechi...tra..la..la tra..la..la... platesc un impozit mai mare sau sunt cetateni de rang superior.Stiu,spatiul verde aflat mai la dos este in grija asociatiilor de proprietari atunci cand trebuie sa-l ingrijeasca cineva si este in atentia lui Fagadau cand vine vremea sa construiasca altcineva.Uite un golan talentat.In plus,aveti dreptate.... nu e bani....pentru noi.

un cetatean
23 februarie 2017
#ce ati avut cu acei copaci??!!!

Care o fi motvul ciopartirii copacilor de pe str. Soveja , colt cu Izvor? S-a vrut sa se lumineze natural intersectia ori nu erau vizibile indicatoarele rutiere ?!...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7085 secunde