Vin scrisorile de "dragoste" de la Taxe și Impozite. Mii de constănțeni, datori la bugetul local

449
Vin scrisorile de

Articole de la același autor

Zilele acestea, constănțenii vor primi în poștă scrisorile cu ce datorii au la bugetul local, impozite și taxe. Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a început distribuirea deciziilor de impunere ce conțin cuantumul impozitelor și taxelor locale datorate în anul 2019 de către persoanele fizice și juridice. 


Anul acesta, au fost tipărite 184.460 de decizii de impunere, din care 94% pentru persoanele fizice și 6% pentru persoanele juridice. Din numărul total, 85% sunt pentru cei care datorează doar obligațiile fiscale pentru anul 2019, iar 15% sunt pentru cei care datorează și debitele restante cu accesoriile aferente din anii precedenți. 


"Deciziile de impunere sunt emise în baza informațiilor din declarațiile fiscale depuse de contribuabil, reprezentând și înștiințări de plată, în conformitate cu prevederile art. 95 alin. (6)  din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Cristina Aldea. 
Documentele menționate se comunică persoanelor fizice sau juridice la domiciliul fiscal, prin poștă, cu confirmare de primire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0782 secunde