VIN PLOILE LA CONSTANȚA, DE LA NOAPTE! Intrăm sub O NOUĂ AVERTIZARE METEO de VREME REA

5531
1
VIN PLOILE LA CONSTANȚA, DE LA NOAPTE! Intrăm sub O NOUĂ AVERTIZARE METEO de VREME REA - 14423870108913310450675934431553-1476094091.jpg

Articole de la același autor

Administația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi însemnate cantitativ, în următoarele ore, intensificări ale vântului, precipitații mixte la munte.


Potrivit meteorologilor, începând din această noapte, în jurul orei 2, și până joi dimineață, în jurul orei 10, aria ploilor se va extinde treptat și va cuprinde majoritatea regiunilor. Ploile vor fi mai însemnate cantitativ la început în jumătatea sudică a teritoriului, iar începând din a doua parte a zilei de marți, 11 octombrie, mai ales în est, sud-est și la munte. Cantitățile de apă vor depăși 25 de litri pe metru pătrat și, local, 40 – 50 de litri pe metru pătrat, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei și al Dobrogei, precum și în zonele montane.


Pe parcursul zilei de marți, la munte precipitațiile vor fi mixte, apoi vor predomina ninsorile, în special la altitudini mai mari și mai ales în nordul Carpaților Orientali se va depune strat nou de zăpadă.


Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 55 - 65 de km pe oră, îndeosebi în est și la munte, iar pe crestele montane înalte va depăși 70 - 80 km/h, viscolind ninsoarea.


În dimineața zilei de marți, 11 octombrie, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj privind evoluția și intensitatea precipitațiilor, cu deosebire din zona Moldovei și a Carpaților Orientali și Meridionali.


La Constanța, ploile vor ajunge abia mâine și vor fi destul de abundente mai ales în noaptea de marți spre miercuri. Aversele vor continua și miercuri, dar mai ales în cursul dimineții, după care nori se vor mai risipi. Vestea bună este că temperaturile vor fi destul de ridicate, cu valori termice cuprinse între 8 și 19 grade. De joi se mai răcește, spre 16 grade, iar vineri vor fi doar 13 grade.


Comentează știrea

Decebal
10 octombrie 2016
Fagadau

un primar penal si mincinos asa se intampla! Pe cand ne dati si noua detalii domnule Fagadau despre : 1.,,Demisia daca Bd. Tomis nu va fi gata la timp’’ 2. Dosarul retrocedarilor ilegale in care sunteti implicat - ni se pare noua sau ar trebui sa va dati demisia de onoare? Bine dumneavoastra nici onoare nu aveti…… 3. Parerea dumneavoastra despre faptul ca orasul al carui primar sunteti, este plin de gropi si de gunoaie. 4. Locuitorii din Henri Coanda care zi de zi cauzeaza numai probleme si se ocupa de furturi.ne este frica sa venim si de la munca seara ca se iau de noi…unde este politia locala??? Ce paziti domnule fagadau? Ca primar nu va mai pot spune. 5. VORBEATI IN CAMPANIE DESPRE PROMOVAREA TINERILOR – se vede domnule FAGADAU ca dumneavoastra prin promovarea tinerilor intelegeti sa va promovati pe liste PE AMANTA TEODORU. NU VA ESTE RUSINE DOMNE SA ADUCETI IN PRIM PLANUL CONSTANTEI PE AMANTA DUMNEAVOASTRA?? SA FIM SERIOSI…TOTI AVEM CATE O SUGATIVA DA II PLATIM O CHIRIE SI O TINEM ASCUNSA NU SUPARAM TOATA ORGANIZATIA MUNICIPIULUI SI NU NUMAI PENTRU O FEMEIE USOARA careia ii dai tu in buba cretinule! O sa ai de tras din cauza lui teodoru tovarase

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0888 secunde