VIAȚĂ DE COȘMAR pentru o femeie însărcinată. Soțul i-a rupt piciorul pentru că era "grasă, urâtă și inutiă"

2671
VIAȚĂ DE COȘMAR pentru o femeie însărcinată. Soțul i-a rupt piciorul pentru că era
Un om de afaceri a fost arestat după ce ani în șir și-a terorizat soția. Nici în timpul sarcinii el nu a avut milă și i-a rupt femeii piciorul.

Aruncată pe scări, izbită de pereți, încuiată în cameră de nenumărate ori... așa a arătat timp de 10 ani viața lui Zoe, o femeie din Marea Britanie, căsătorită cu un afacerist pe nume Murphy. Bărbatul în vârstă de 43 de ani și-a torturat și abuzat soția în cel mai urât mod cu putință. Controlul lui asupra ei era unul total. El îi alegea soției hainele, locurile în care putea să meargă și orele la care trebuia să se întoarcă acasă. Ea nu avea voie să aibă cod de acces la telefon, iar în cele din urmă, Murphy i-a cerut să își închidă contul bancar și să îi transfere lui banii.

De cele mai multe ori, Zoe era închisă în casă și nu avea voie să iasă nici să își plimbe câinele. "Urâtă, grasă și inutilă" au fost cuvintele pe care femeia le-a auzit zilnic în cei 10 ani de căsnicie. Chiar și în clipa în care Zoe era însărcinată, Murphy nu a avut milă de ea. El a bătut-o până i-a rupt piciorul și a amenințat-o că nu o să mai apuce să își vadă copilul dacă îndrăznește să spună cuiva ceva. După ani de zile, cu sprijinul părinților și al fiicei care își dorea să scape de tatăl abuziv, Zoe și-a făcut curaj și a mers la poliție pentru a-l reclama pe bărbat. Bărbatul de 43 de ani a fost condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru violență domestică. Toată lumea este acum mândră de Zoe, pentru că a avut curajul să pună capăt lungului șir de abuzuri și să scape de sub teroarea soțului, scrie Mirror.   

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7615 secunde