Veteranii de la RATC, scoși la pensie

1188
Veteranii de la RATC, scoși la pensie - veteraniiratc-1509368310.jpg

Articole de la același autor

Șeful Serviciului Marketing al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Temur Ibram, s-a pensionat astăzi. Acesta are o vechime de 47 de ani de muncă în serviciul R.A.T.C.

De asemenea, în ultimele luni au mai ieșit la pensie și alți veterani ai regiei. Este vorba despre directorul economic Steliana Gorea, șeful Serviciului de Exploatare – Marius Brătulescu, șeful Biroului Exploatare – Vasile Bâzâiac, responsabilul Resurse Umane – Ionela Mărunțelu. Alături de aceștia au primit urări de pensie lungă și liniștită și Vasile Voicu, sudor, Gică Grecu – șofer autobuz, Gheorghe Craia, electronist, Reșat Muedin, electrician auto, Gheorghe Rusu, motorist, Dumitru Mărgean, electrician, Nijdet Veli, mecanic. Cu toții au activat în cadrul R.A.T.C. pe parcursul întregii cariere.

"Le mulțumim tuturor pentru statornicie și facem precizarea că locurile vacantate au fost preluate de colegi mai tineri, bine pregătiți, care vor asigura buna organizare și funcționare a activităților și serviciilor pe care le coordonează", precizează directorul general al RATC, Bogdan Niță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7808 secunde