VEȘTILE NU SUNT DELOC BUNE. CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE ZILE

1532
VEȘTILE NU SUNT DELOC BUNE. CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE ZILE - lightning1-1465020691.jpg

Articole recomandate

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, vor fi averse, posibil, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută decât cea normală pentru această perioadă, va fi de 23...24 de grade.

Mâine, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în regiunile intracarpatice, iar local și în rest, cu precădere în a doua parte a zilei și noaptea. Izolat, va cădea grindină și cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade.

Luni, vremea va fi în general instabilă în sudul, sud-estul și centrul țării precum și în zonele montane și deluroase, unde îndeosebi în cursul zilei temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse se vor cumula cantități de apă însemnate și vor fi consemnate căderi de grindină și, posibil, vijelii. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice își vor face apariția pe arii restrânse și la cote mai reduse. Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice acestei date din an, urmând astfel a se înregistra maxime cuprinse între 19 și 27 de grade, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde