Vești proaste de la meteorologi. 14 ore de cod portocaliu de ninsori puternic viscolite, astăzi, la Constanța

877
Vești proaste de la meteorologi. 14 ore de cod portocaliu de ninsori puternic viscolite, astăzi, la Constanța - meteorologi-1519748043.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă ninsorile au mai scăzut în intensitate pe timpul nopții, meteorologii anunță o nouă rundă de viscol puternic astăzi, în tot județul Constanța. 


Astfel, începând de la ora 6 dimineață și până diseară, la ora 20, suntem din nou sub cod portocaliu de intensificări susținute ale vântului, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută, în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea.


În acest interval, în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 55 - 65 de km pe oră și local în jur de 70 de km pe oră, iar ninsoarea va fi puternic viscolită, zăpada spulberată și troienită și vizibilitatea va scădea sub 50 de metri. 


La Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord. Maxima termică abia dacă va atinge -4 grade Celsius. Va ninge abundent, pe timpul zilei, iar noaptea vor fi ninsori în averse. Termometrele vor indica minimum -11 grade. Mâine, ninsorile contenesc, dar va fi ger persistent, cu -6 grade ziua și -11 noaptea. Vestea bună este că iese soarele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6036 secunde