Vești bune! Scade prețul de vânzare al ANL-urilor

778
Vești bune! Scade prețul de vânzare al ANL-urilor - anl-1458148521.jpg

Articole de la același autor

Camera Deputaților a adoptat miercuri, un proiect de lege privind locuințele ANL potrivit căruia valoarea de vânzare a unui imobil ANL se ponderează cu un coeficient determinat de 1.00 pentru București și municipiile de importanță națională, urmând ca prețul locuințelor ANL din Capitală să scadă.

"Chiria se stabilește anual de către autoritățile administrației publice locale, autoritățile administrației publice locale ale sectoarelor municipiului București și/sau autoritățile administrației publice centrale și va acoperi cheltuielile de administrare, întreținere și reparații, recuperarea investiției, în funcție de durata normală stabilită potrivit prevederilor legale, precum și o cotă de maximun 1%. Cota de maximum 1% se aplică la valoarea de înlocuire a locuinței, stabilită conform normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prezentei legi", potrivit proiectului de modificare a Legii nr.152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe.

De asemenea, proiectul de lege stabilește că "valoarea de vânzare stabilită, conform prevederilor literei d), se ponderează cu un coeficient determinat în funcție de ierarhizarea localităților pe ranguri, stabilită prin Legea nr. 351/201, cu modificările și completările ulterioare" astfel că pentru Capitala României și municipiile de importanță națională coeficientul de ponderare este de 1,00,scrie zf.ro.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5101 secunde