Vești bune pentru proprietarii din Constanța! Costuri reduse pentru cadastru și intabulare

567
Vești bune pentru proprietarii din Constanța! Costuri reduse pentru cadastru și intabulare - untitled-1572250897.jpg
În județul Constanța operațiunile de cadastru și intabulare se efectuează la prețuri reduse. Proprietarii care se asociază între ei pentru efectuarea cadastrului în același timp primesc o reducere de 10% pentru două apartamente, respectiv 15% pentru trei apartamente.

 Operațiunile de cadastru și intabulare sunt indispensabile conform legii. Fiecare proprietar        trebuie să se asigure că imobilele pe care le deține sunt înscrise în registrele cadastrale și în      cartea funciară. Toate imobilele de pe teritoriul țării sunt înregistrate în cartea funciară, fiind inventariate din punct de vedere cantitativ, calitativ și juridic. De altfel, aceste proceduri legale asigură și siguranța tranzacției imobilelor.

Măsurătorile cadastrale și operațiunile de intabulare sunt efectuate de către proprietar sau împuternicitul notarial al acestuia în colaborare cu firma de cadastru aleasă. În urma unei discuții cu inginerul cadastral al firmei în cauză, proprietarul va avea o viziune de ansamblu asupra întregului proces și a costurilor aferente.

Durata procesului cadastral variază în funcție de gradul de complexitate, numarul de camere și tipul actelor deținute. Spre deosebire de terenurile extravilane și intravilane, procedura pentru apartamente și garsoniere este mai simplă pentru că se reduc timpii necesari realizării măsurătorilor și a procesărilor ulterioare.

Reducerile pe care le poți obține dacă ești proprietar în Constanța

Pentru proprietarii din județul Constanța se arată la orizont o oportunitate de neratat: preț redus pentru cadastrarea și intabularea apartamentelor, garsonierelor sau studiourilor. Pentru cadastrarea și intabularea a două apartamente se aplică o reducere de 10%, iar pentru trei apartamente, reducerea este de 15%. Nu este obligatoriu să deții doar apartamente, garsoniere sau studiouri.

Indiferent de tipul de imobil pe care îl deții, beneficiezi de alternative diverse. De exemplu, oferta rămâne valabilă și dacă asociezi un imobil de tip apartament cu o garsonieră, cu un alt apartament sau un studio.

Dacă deții un singur apartament, garsonieră sau studio, apelează la rude, prieteni sau vecini și convinge-i să efectuați procedurile de cadastru și intabulare în același timp. Aceasta este soluția prin care vă puteți bucura împreună de reducerile puse la dispoziție. Nu este necesar ca proprietățile să se afle în cadrul aceluiași imobil.

Dacă ești proprietarul unui apartament și ai o familie numeroasă, cu siguranță măcar una dintre rudele tale deține un apartament sau alt tip de imobil menționat. Anunță-ți ruda despre această ofertă pentru grupuri. Puneți-vă de comun acord și apelați la firma de cadastru pentru a beneficia de operațiunile de cadastru și intabulare la prețuri speciale.

Dacă deții un apartament, garsonieră sau studio și ai maximum doi prieteni care dețin alte proprietăți de acest tip, atunci explică-le în ce constă această ofertă și pregătiți-vă împreună de măsurătorile cadastrale la preț redus.

Mutarea într-un bloc nou implică necesitatea operațiunilor cadastrale. Într-un astfel de imobil nou este inevitabilă branșarea la gaze, iar această acțiune presupune automat cadastrul. Dacă ești președintele asociației de proprietari anunță toți locatarii despre oferta pentru grupuri. Cei care se cunosc se pot asocia între ei în vederea obținerii reducerilor menționate.

Aceată ofertă pentru grupuri se aplică doar în județul Constanța prin intermediul firmei de cadastru StartCad Advisor Constanța. Pentru demararea rapidă a procedurilor de cadastru și intabulare, solicită mai multe detalii reprezentanților StartCad.

Nu rata această ofertă pentru măsurători cadastrale eficiente la prețuri avantajoase!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0268 secunde