Vești bune pentru amatorii de escaladă! La Gravity Park este permis accesul în zona de climbing!

180

Articole recomandate

Reprezentanţii RAEDPP au anunţat că, începând din această săptămână, în complexul de sporturi extreme Gravity Park este permis accesul în zona de climbing.

Pentru a se putea cățăra, sportivii trebuie să stăpânească cel puțin tehnicile de bază. Instructorii complexului de agrement le vor verifica abilitățile, precum și cunoștințele despre sistemele de asigurare și autoblocare care se folosesc la panoul de alpinism sportiv, iar abia după aceea le vor permite accesul.



Echipamentul folosit în zona de climbing este fie cel din dotarea complexului de agrement, fie echipamentul personal al sportivului, însă numai în urma verificărilor făcute de către un angajat al parcului.

Echipamentul necesar pentru cățărare constă în coardă de alpinism, sistem de asigurare cu autoblocare, ham sportiv și espadrile (încălțămintea specială pentru cățărare nu este pusă la dispoziție de către RAEDPP Constanța).



Accesul în incinta Gravity Park se face gratuit, pe bază de programare în prealabil, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a RAEDPP Constanța (https://www.facebook.com/raedppCT). Programările se fac cu o zi în avans, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 12:00. Amintim faptul că, în contextul actual, accesul NU se va mai face pe bază de legitimație. Astfel, pentru a putea desfășura sporturi extreme în interiorul parcului de distracții, sportivii trebuie să prezinte un act de identitate valabil. Minorii vor fi însoțiți de către părinte/tutore legal. Durata standard de acces în complexul de sporturi extreme este de trei ore/serie, astfel: 9.00 – 12.00 seria 1; 12.00 – 15.00 închis pentru igienizare; 15.00 – 18.00 seria 2.

Gravity Park, administrat de RAEDPP Constanța, este cel mai mare complex de sporturi extreme din România, fiind situat pe malul sudic al Lacului Tăbăcărie (intrarea se face dinspre strada Soveja, vizavi de Palatul Copiilor). 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4756 secunde