X
X
Mai multe ştiri online:

Veste proastă pentru românii cu credite. Ce s-a întâmplat cu indicele ROBOR

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Decembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a urcat la 3,11%.

Este cel mai mare nivel înregistrat din ultimele 5 luni, potrivit datelor publicate de Banca Națională a României, a informat Realitatea PLUS.

Totodată, ROBOR la 6 luni a crescut de la 3,14% la 3,16%. Acesta este cel mai mare nivel din 25 septembrie, când a fost tot 3,16%.

ROBOR este rata medie a dobânzii la care se împrumută instituțiile bancare din România între ele în lei. Evoluția ROBOR depinde de nivelul de lichiditate existent în piață.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2455 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.297 secunde