Veste bună pentru nevoiaşi! Încep înscrierile pentru tichetele „Respect”

678
Veste bună pentru nevoiaşi! Încep înscrierile pentru tichetele „Respect” - incepinscrierilerespect-1605295086.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, vârstnicii cu pensii mici şi constănţenii fără venituri pot solicita acordarea de tichete pentru cumpărarea de alimente, în cadrul Programului „Respect”, pentru anul 2021. Acestea sunt acordate de Primăria Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială.

Pot beneficia de tichetele „Respect” vârstnicii care au pensia sau indemnizaţia în baza legilor speciale mai mici de 1.840 lei, persoanele fără niciun venit care vor împlini în 2021 60 de ani, persoanele cu handicap grav sau accentuat, persoanele care beneficiază de venit minim garantat, persoanele care beneficiază de alocaţia pentru susţinerea familiei, precum şi alte persoane vulnerabile sau aflate în situaţii de dificultate.

Toţi aceştia trebuie să completeze cererea tip şi, alături de copia pentru buletin ori cartea de identitate, care poartă menţinea „conform cu originalul”, şi de documentele privind veniturile să se depună la Cluburile de pensionari din Tomis II, de pe strada Duiliu Zamfirescu, de pe Şoseaua Mangaliei, de pe strada Dezrobirii şi de pe strada Zorelelor. De asemenea, documentele pot fi trimise şi pe adresa de e-mail a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, [email protected].

Persoanele interesate pot afla informaţii suplimentare la Direcţia Sprijin Comunitar, la numerele de telefon 0341/448.530 şi 0341/180.107.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6314 secunde