Verificarea ITP trebuie efectuată și în această perioadă. Iată ce să bifezi în declarația de proprie răspundere

555
Verificarea ITP trebuie efectuată și în această perioadă. Iată ce să bifezi în declarația de proprie răspundere - 1verificareitpmasina-1585745294.jpg

Articole recomandate



Registrul Auto Român informează că verificarea ITP trebuie efectuată chiar și în această perioadă și menționează că acest demers se încadrează în rândul deplasărilor prevăzute de declarația pe proprie răspundere, informează digi24.ro.


Conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv "asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor", anunță Registrul Auto Român pe Facebook.


Totodată, RAR anunță că toate reprezentantele sale din țară au fost dezinfectate și igienizate, toate măsurile de protecție pentru angajați și clienți sunt respectate, iar timpii de așteptare pentru eliberarea actelor au fost scurtați.


"ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic", mai scrie în mesajul de pe pagina de Facebook RAR.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Social : Reprogramările la RAR se fac doar online!
Pagina a fost generata in 0.5287 secunde