La Mangalia

Vârstnicii cu pensii mici și persoanele fără venituri primesc pachete cu produse alimentare

390
Vârstnicii cu pensii mici și persoanele fără venituri primesc pachete cu produse alimentare - varstniciisipersoanelepacheteali-1406567193.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Asistență Socială va distribui, începând de astăzi și până pe 4 august, pachetele alimentare pentru persoanele cu venituri mici. Beneficiarii ajutorului de urgență, conform unor proiecte ale municipalității, sunt pensionarii cu venituri mai mici de 829 lei de lună, persoane de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar și persoanele cu dizabilități din localitate.

Aceștia vor ridica pachetul cu alimente de la centrele de distribuție de care aparțin, între orele 9,00 și 16,00. Este vorba despre Sala de Sport a Școlii Generale nr.1, situată pe Str. Matei Basarab - pensionari, persoane fără venit peste 60 de ani, persoane cu dizabilități, Cantina Grupului Școlar Industrial Ion Bănescu din Str. Negru-Vodă - pensionari, persoane fără venit peste 60 de ani, persoane cu dizabilități, blocul C18 B, situat pe Str. Rozelor - Fostul Mettexin - pensionari, persoane fără venit peste 60 de ani, persoane cu dizabilități și Căminul C10 Neptun, din strada aleea Steagurilor, pentru aceeași categorie de persoane.

Pachetele aferente lunii iulie conțin: un pui, o cutie de margarină, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de făină, un kilogram de mălai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5542 secunde