Vânzătorii ambulanți de pe plajele din Mamaia și Constanța, vânați de Poliția Locală

414
Vânzătorii ambulanți de pe plajele din Mamaia și Constanța, vânați de Poliția Locală - vanzatoriiambulanti-1534520754.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din Constanța au dat, într-o singură zi, 267 de amenzi. Au fost vizate, în primul rând, persoanele care consumă băuturi alcoolice în spații publice și vânzătorii ambulanți de pe plajă. De asemenea, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale pentru opriri și staționări neregulamentare efectuate pe principalele artere din oraș și din stațiunea Mamaia.

În ce privește vânzătorii ambulanți, cei mai mulți au fost depistați pe plajele din Mamaia, pe plaja Trei Papuci și pe plaja Modern și au fost dispuse măsuri de confiscare a produselor alimentare sau nealimentare comercializate în mod ilicit. "Pe această cale, atragem atenția cetățenilor municipiului Constanța să achiziționeze și să consume produse alimentare doar din locurile autorizate, deoarece produsele expuse la vânzare de către comercianții ambulanți sunt comercializate în condiții igienico sanizare improprii, iar acest lucru poate afecta sănătatea consumatorilor", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Iulie 2018
Stire din Diverse : Cu sutien sau fără la plajă?
Pagina a fost generata in 0.4748 secunde