Utilaje performante, la societatea orașului, SC Confort Urban SRL

262
Utilaje performante, la societatea orașului, SC Confort Urban SRL - utilajeconforturban-1594828755.jpg

Articole de la același autor

Mai multe utilaje performante au fost achiziționate de SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța. De la începutul anului, cinci autoturisme inscripționate cu autocolant și dotate cu girofar au intrat în dotarea societății municipiului Constanța. De asemenea, pentru a reduce timpul de intervenție din teren, flota auto a SC Confort Urban SRL a fost suplimentată cu două autoutilitare basculabile de 3,5 tone, cu șapte locuri. Vehiculele sunt destinate transportului personalului și a materialelor de construcție.

Ulterior, investițiile au continuat cu achiziția unui repartizator cu mixturi asfaltice destinat spațiilor înguste, cu o capacitate de turnare de aproximativ 100 de tone/oră. Finisorul Vogele Super 800i permite o creștere a calității lucrărilor de execuție printr-un mai bun control al parametrilor de lucru. Cu o capacitate de încărcare de 3,2 mc, încărcătorul frontal pe pneuri Caterpillar Cat 950 este piesa principală a stației de asfalt. Utilajul de ultimă generație asigură o mai bună manevrabilitate a materialelor de construcție prin optimizarea activității din șantier.

De asemenea, pentru nivelarea stratului de asfalt turnat în zona trotuarelor a fost achiziționat un cilindru compactor Bomag BW100 AD-5. Utilajul de construcție este dotat cu accesorii care taie asfaltul pe lateral, operațiunea fiind necesară pentru finisarea stratului de asfalt.

Unul dintre cele mai performante utilaje din segment, mașina de măturat compact Bucher Citycat 2020, cu o capacitate de 2 mc, schimbă modul în care se realizează pregătirea suprafețelor care urmează să fie asfaltate. Automăturătoarea cu lance de spălat sub presiune se poate strecura în zone greu accesibile utilajelor de mari dimensiuni, iar agilitatea și stabilitatea direcțională permit salubrizarea eficientă a materialului frezat, eliminând și praful.

Investițiile în dotările care vor asigura îmbunătățirea calității lucrărilor edilitare se ridică la aproximativ 3 milioane de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6465 secunde