UPDATE. Un nou caz "Caracal" șochează România!

220
UPDATE. Un nou caz

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reținut după ce ar fi sechestrat și agresat sexual doi copii instituționalizați, în locuința sa din județul Călărași și într-un apartament din Capitală.


Un bărbat din localitatea Fundeni Frunzărești, județul Călărași, este principalul suspect în cazul unui dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și de infracțiuni la viața sexual, anunță IPJ Călărași.

UPDATE. Pe baza informațiilor de la Poliția Capitalei, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași au găsit în locuința bărbatului un minor pe care îl ținea legat într-un șopron. Totodată, în București, au descoperit un alt minor, care era încuiat în boxa unui bloc. Bărbatul este acuzat că i-a sechestrat și i-a abuzat sexual. Se pare că cei doi băieți nu ar fi singurele victime ale celui reținut.

Copiii, în vârstă de 13 și 16 ani, erau instituționalizați. Polițiștii urmează să-i audieze și pe cei doi minori, în prezența unui psiholog de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași.

Cercetările continuă cu suspectul în stare de reținere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3053 secunde