UPDATE. Sinucidere sau crimă, la Ibis? Femeia găsită este din Galați

12922
1

Articole de la același autor

Prietenii femeii dispărute sunt primii care au dat de veste că aceasta nu s-a mai întors acasă. Aceștia au anunțat dispariția sa pe Facebook, solicitând celor care o cunosc sau care au văzut-o să dea informații. "Prietena mea (Iofcea Cristina) este dispărută din data de 29.01.2018… vă rog frumos dacă cineva are informații despre ea… sau mașina cu care a plecat, un Fiat Doblo Gl-08-BED, culoare roșie, sunați la 0761…", suna apelul disperat publicat de o prietenă a Cristinei.

350 de oameni au distribuit postarea în speranța că va ajunge la cineva care să ofere informații. Unii chiar au crezut că este o glumă proastă. "O cunosc pe Cris, am colaborat în proiecte, e un om minunat și tare aș vrea, dacă aflați ceva, să-mi dați de știre. Sunt tare îngrijorată".


Ulterior, informațiile au curs repede și rudele sale au pornit spre Constanța, unde aplicația mobilă înregistrase ultima locație. "Este prea târziu pentru prietena mea!!!" a scris apoi cea care anunțase dispariția, adăugând,o oră mai târziu: "Cristina a plecat dintre noi!". Fratele femeii a completat ulterior: "Am găsit-o la Constanța decedată!".

Șocați, prietenii au cerut mai multe detalii, dar deocamdată informațiile sunt puține. "Toată lumea este devastată și nu se cunosc mai multe detalii… dar un moment de reculegere și o lumânare aprinsă cred că fac bine…", a scris o prietenă de-a femeii. Alții au întrebat unde este copilul Cristinei: "Și unde e sufletul ei Alexandra, unde e puiul ei mic?".

"Cei mai buni dinspre noi pleacă. A fost una din puținele persoane de care îmi voi aduce aminte cu mare respect. Un OM! Sunt devastată!", "O persoană minunată și plină de viață… Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul!", au curs apoi mesajele pe Facebook.



Comentează știrea

Mihai
31 ianuarie 2018
Corectie

Decedata se numeste Cristina Iofcea, este din Galati, dar nu este medic. Cumnata ei, (sora sotului) este medic in Galati, si se numeste TOT Cristina Iofcea(coincidenta de prenume).

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Social : A fost cutremur!
Pagina a fost generata in 0.9951 secunde