X
X
Mai multe ştiri online:

UPDATE / Ministrul Sănătății, declarații la Constanța: "Nu vrem ca situația de la Suceava să se mai repete!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 04 Aprilie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se află, în aceste momente, la Constanța, unde a vizitat cele mai importante unități sanitare din județ, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic Județean de Urgență și nu numai.

Acesta și-a motivat vizita spunând că va face astfel de controale în toată țara, pentru ca situația de la Suceava să nu se mai repete și în alte zone ale țării.

"Suceava este un focar pierdut de sub control, așa că vom merge peste tot unde numărul de îmbolnăviri a trecut de o sută, iar județul Constanța are deja 114 bolnavi și două decese", a declarat el. UPDATE 
Nelu Tătaru a declarat că a vrut să vadă cum stau lucrurile și la Constanța, în condițiile în care echipele din cadrul ministerului se deplasează, în această perioadă, peste tot unde sunt peste 100 de cazuri confirmate.

Precizăm că, în prezent, județul Constanța înregistrează două decese, iar trei medici au fost confirmați pozitiv cu Sars Cov-2, la fel ca și alte cinci cadre auxiliare.

"În Constanța, avem peste 800 de carantinați. Pacienții aflați în tratament au o simptomatologie medie și moderată. Un singur pacient se află pe Terapie Intensivă, în stare critică și care este de profesie medic de familie", a declarat Nelu Tătaru.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31422 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3770 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1419 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1387 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3009 secunde