UPDATE. GREVA RATC DIN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ S-A LĂSAT CU DEMISII! Iată ce capete din conducere au căzut!

5367
21

Articole de la același autor

UPDATEAutobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun au rămas în bază astăzi de dimineață. Șoferii au declanșat o grevă spontană, cerând mărirea salariilor, acordarea tichetelor de masă și demisia liderului de sindicat și a altor patru persoane din conducerea regiei. Este vorba despre liderul de sindicat Timur Ibram, Bari Gevat, șeful Autobazei RATC, Cornel Marin, șeful Corpului de Control, Nicolae Vatră, șeful Biroului Administrativ, și Dumitru Coiciu, fostul director general al RATC, actualmente director adjunct. 




După mai multe negocieri cu conducerea instituției, la care a participat și viceprimarul Gabi Stan, greviștii au "câștigat" mai mult promisiuni decât drepturi concrete. Singurele lucruri concrete obținute aiu fost demisia liderului de sindicat Timur Imbram și suspendarea din funcție pentru o perioadă de 30 de zile a lui Bari Gevat, Cornel Marin și Nicolae Vatră. Dumitru Coiciu nu a putut fi suspendat deoarece, în prezent, este în concediu și este plecat din țară. 




În ce privește tichetele de masă, viceprimarul Gabi Stan a spus că "ar putea fi acordate după o lună de zile de evaluare", iar salariile vor crește abia atunci când regia se va mai redresa puțin și va mai acoperi din pierderile de milioane de lei pe care le are lunar. 


În jurul orei 12,30, după numeroase presiuni din partea conducerii RATC, dar și ale liderilor lor, șoferii au decis să scoată autobuzele pe traseu, cu hotărârea totuși ca să reia greva dacă văd că nu se schimbă nimic.




Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Ptr..dl.mazare
22 mai 2013
salarii

Nu numai la RATC sunt salariile mici.Eu am copilul la o cresa de stat care apartine de dl.primar mazare ,si cand am aflat ce salarii au fetele de la cresa m-am crucit.Dupa parerea mea ,personalul de la crese fac munca patriotica, sunt aproape niste eroine.CE parere aveti Dl. primar/?.cei de la RATC sunt niste privilegiati pe langa personalul creselor.

manageri de cacat
22 mai 2013
manageriat prost,ca peste tot

pentru ca managerii si directorii sant de cacat....ca in toate instit d stat,vor gasi solutia,IN BUZUNARUL OMULUI : adica,vor mari pretul biletului.javrele au facut achizitii inutile,au aruncat banii aiurea pe fereastra,iar acum dau in angajati si in oameni.Asta este Romania in care traim: condusa de excrocisi hoti.la puscarie toti ! si nu sa stea la puscarie,sa munceasca pamanturile patriei ! DNA SA VERIFICE RATC !

Marius
22 mai 2013
BILETUL!!

Cand umbli fara bilet, asa se intampla, oricum RATC are soferi jalnici, era un batran la Boema in baston nici nu l-a asteptat sa urce........halaul educatiei....halal moralitate

Anamaria
22 mai 2013
abonamente achitate degeaba

Cei care au abonamente ce vom face??? Ni se vor returna banii pe zilele cat este greva??? Oricum RUSINE!!!

admirator
22 mai 2013
aha...

ce se zicea? tramvaiele nu sunt economice? autobuzele sunt? cu cat s-a marit pretul bilettelor de autobuz, de la desfiintarea tramvaielor/troleelor? unde este eficienta, PZD si dom' Salvamare/nazisto/mafiot? Iar voi, domnilor soferi si toate serviciile publice, nu va mai plingeti! Voi votati mereu pastaia, ca va apara. Na-va aparare! sa va saturati odata!

Craii de curte veche
22 mai 2013
Constanta condusa de TIGANI

Acest adevar este dureros. Gasca CL a distrus transportul in comun. CL Constantei a votat distrugerea celui mai eficient mijloc de transport in comun : TRAMVAIELE, cind spun eficient spun economicos pentru constanteni.Acum platesc cei care au votat o gasca de derbedei la CL.Inclusiv cei de la PDL, PNL(tov. Culetu actual FC), alaturi de gasca mazare au distrus transportul in comun in Constanta. Toti consilierii care au votat scoaterea tramvaielor sunt PENALI.Acum populatia care spunea ca nu poata sa doarma din cauza zgomotului de tramvai sa calatoreasca cu autobuze vechi si POLUANTE, care vor ucide mii de constanteni, prin cresterea poluarii si micsorarea pina la 0 a gradului de trai, intr-un mediu curat.Ce a fcut pentru Constanta fostul prim secretar STOIAN parcul Tabacarie cu EXPOFLORA ,si liniile de tramvai au venit TIGANII din Bucuresti Prahova si au distrus.

NELU
22 mai 2013
LA SUBIECT

Banii dvs. sunt la IMN. asta este prioritatea nr. 1. Asa-i domnilor consilieri ?!

VIO
22 mai 2013
RATC

DA CEL MAI BINE SA INTRODUCA AUTOTAXARE IN MASINA CA ASA CONTROLU SE PLIMBA DEGEABA CU TRASEUL ASA CA DOMN DIRECTOR MAI BINE DATIVA DEMISIA

gogu
22 mai 2013
extraordinar

sistemul e la pamant, fara aer conditionat si pute nasol in autobuze.

constantean
22 mai 2013
care primar

...cred ca si acum doarme; dupa o noapte de dezmat in cluburi, probabil cu[pentru mai multe Elene..... Asa ca, asteptati-l mult si bine!

Răspuns la: salarii
Adăugat de : Ptr..dl.mazare, 22 mai 2013
Nu numai la RATC sunt salariile mici.Eu am copilul la o cresa de stat care apartine de dl.primar mazare ,si cand am aflat ce salarii au fetele de la...
21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5326 secunde