UNTOLD 2021. Au fost anunţaţi primii artişti care au confirmat participarea la festival

626
UNTOLD 2021. Au fost anunţaţi primii artişti care au confirmat participarea la festival - untold-1624356565.jpg
Top 3 cei mai buni DJ-i din lume urcă în acest an pe scena principală a festivalului Untold. David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptati artiști și la această ediție.

Galeria starurilor este completată cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii: Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional ca și DJ Snake, Lost Fre-quencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor pu-tea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.

2021 marchează şi o premieră de festival în România, cu prezenţa rapperului american Tyga. Acesta este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea, este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy, a fost recompensat în cadrul MTV Music Awards cu premii la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Ma-le Artist, World's Best Entertainer of the Year. Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, unde marchează recorduri: clip-ul oficial pentru single-ul "Taste" a fost vizualizat de peste 1,2 miliarde de oameni din întreaga lume.

Scenele secundare găzduiesc, în acest an, printre cele mai cerute nume din Underground. Amelie Lens, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner Live, Pan-Pot, Tale of Us, Chase & Status, Dirtyphonics, Dub FX, NetSky, Rudimental şi mulţi alţii vor urca pe scenele Galaxy şi Alchemy.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2603 secunde