Uniforme noi pentru angajaţii CFR

164
Uniforme noi pentru angajaţii CFR - uniformenoi-1610048794.jpg

Articole de la același autor

Angajaţiii CFR vor avea, începând de luni, 11 ianuarie, noi ţinute. CFR Călători a decis să aducă o linie modernă pentru uniformele personalului care intră în contact cu pasagerii şi care va fi îmbrăcămintea zilnică de lucru. Astfel, pasagerii care vor călători cu trenurile CFR Călători vor fi întâmpinaţi de personal, cu un nou look.

Angajaţii vor purta uniforme noi, în culorile bleumarin, bleu şi vişiniu. Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei şi bărbaţi, cămăşi cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbaţi, pălărie femei/şapcă bărbaţi, eşarfă femei /cravată bărbaţi, haină impermeabilă cu mesadă detaşabilă pentru femei/bărbaţi, pantofi.

Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători şi de îmbunătăţire continuă a imaginii proprii. Potrivit reprezentanţilor CFR, aproximativ 4.000 de angajaţi vor beneficia de aceste uniforme. Este vorba despre acei angajaţi care intră în relaţie directă cu publicul călător, precum: personalul de tren (şef de tren, conductor, însoţitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informaţii, şef tură comercial, instructor staţie, şef staţie, etc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5269 secunde