X
X
Mai multe ştiri online:

Unde vă puteți testa pentru COVID-19, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 30 Martie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Începând de săptămâna aceasta, vă puteți testa pentru noul coronavirus și la Constanța. La acest moment, două unități medicale private din oraș, spitalele "Heka" și "Isis" au disponibile testul pentru determinarea calitativă a anticorpilor IgM și IgG la virusul SARS-CoV-2 (Maccura 2019-nCov IgM/IgG Antibody Diagnostic Reagents National).

Acesta este destinat testării persoanelor simptomatice în concordanță cu infecția cu SARS- CoV-2 și are sensibilitate 89,4% și specificitate 98,5%.

Testul se poate efectua persoanelor simptomatice (febră, tuse, dificultăți de respirație etc) în regim de urgență sau în baza unei solicitări telefonice prealabile, cu mențiunea că, în vederea utilizării eficiente a resurselor, urgențele au prioritate și testele se vor efectua în limita stocului disponibil. Program recoltare, vă puteți prezenta la unitățile sanitare amintite, de luni până vineri, între orele 8.00 și 12.00. Prețul unui asemenea test este de 150 de lei, iar rezultatul îi este comunicat pacientului imediat. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.531 secunde