Unde vă puteți testa pentru COVID-19, la Constanța

2346

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, vă puteți testa pentru noul coronavirus și la Constanța. La acest moment, două unități medicale private din oraș, spitalele "Heka" și "Isis" au disponibile testul pentru determinarea calitativă a anticorpilor IgM și IgG la virusul SARS-CoV-2 (Maccura 2019-nCov IgM/IgG Antibody Diagnostic Reagents National).

Acesta este destinat testării persoanelor simptomatice în concordanță cu infecția cu SARS- CoV-2 și are sensibilitate 89,4% și specificitate 98,5%.

Testul se poate efectua persoanelor simptomatice (febră, tuse, dificultăți de respirație etc) în regim de urgență sau în baza unei solicitări telefonice prealabile, cu mențiunea că, în vederea utilizării eficiente a resurselor, urgențele au prioritate și testele se vor efectua în limita stocului disponibil. Program recoltare, vă puteți prezenta la unitățile sanitare amintite, de luni până vineri, între orele 8.00 și 12.00. Prețul unui asemenea test este de 150 de lei, iar rezultatul îi este comunicat pacientului imediat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4422 secunde