Unde se achită taxa de întreținere a locurilor de veci

445
1
Unde se achită taxa de întreținere a locurilor de veci - spit-1462980688.jpg

Articole de la același autor

Contribuabilii care dețin locuri de veci în cimitirele Anadalchioi, Central, "Constantin Predescu", Palazu Mare și Viile Noi trebuie să plătească taxa întreținere cimitire/loc de veci la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.


" Plata se efectuează prezentând la ghișeele instituției actul de identitate în original, contractul de concesiune în original și ultima chitanță privind achitarea taxei", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.


Potrivit acesteia, în cazul în care contractul de concesiune este expirat sau titularul este decedat, înainte de achitarea taxei, succesorii se vor prezenta în vederea actualizării acestuia la Serviciul Administrare Cimitire, Direcția Gospodărire Comunală, din cadrul Primăriei municipiului Constanța, strada Bărăganului nr. 2 - 4. Persoanele care nu dețin ultima chitanță, trebuie să prezinte o dovadă privind achitarea taxei obținută de la prestatorul de servicii din cadrul cimitirului respectiv. "Atenție, taxa de concesionare locuri de veci este o taxă distinctă și se achită de către beneficiarii contractelor de concesiune a locurilor de veci la Serviciul Administrare Cimitire, Direcția Gospodărire Comunală, din cadrul Primăriei municipiului Constanța, pe strada Bărăganului nr. 2-4", a mai spus șeful SPIT. 


Comentează știrea

confuz
12 mai 2016
taxa loc de veci

Si daca detinatorul contractului de concesiune a decedat si nu mai are succesori ce se intampla cu locul de veci? se termina vecia, este dezgropat si ..?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde