Unde poți reclama lipsa rampelor de acces pentru persoanele cu handicap

989
1
Unde poți reclama lipsa rampelor de acces pentru persoanele cu handicap - undepotireclama-1512493050.jpg

Articole de la același autor

Persoanele care se deplasează în scaun cu rotile se găsesc deseori în imposibilitatea de a ajunge la un magazin, agent economic sau chiar o instituție de stat din cauză că nu au rampe de acces. Pentru a veni în sprijinul acestora, Protecția Consumatorilor va prelua, începând de luna aceasta, toate reclamațiile privitoare la absența rampelor de acces. 


"Având în vedere imposibilitatea asigurării accesului nediscriminatoriu al persoanelor cu dizabilități și/sau utilizatoare de fotoliu rulant la mediul fizic comunicațional și informațional, în conformitate cu prevederile art. 62 din Legea nr. 448/2006, începând cu data de 1 decembrie 2017, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța preia reclamațiile și sesizările persoanelor cu handicap locomotor îndreptate împotriva operatorilor economici prin deplasare la domiciliul acestora", explică Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța. 


Astfel, persoanele în cauză se pot adresa la numărul de telefon 0241.550.550, pentru comunicarea datelor personale și a adresei de domiciliu.


Comentează știrea

Gigy
6 decembrie 2017
?

Asta ai inteles din articol? Citeste legea 448/2006 si dupa aceeia faci articolul doar asa vezi cine face controale pe rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6231 secunde