Unde plătesc impozitele și taxele firmele din incinta Portului Constanța Sud

187
Unde plătesc impozitele și taxele firmele din incinta Portului Constanța Sud - spittaxesiimpozitecityparkagenti-1474645835.jpg

Articole de la același autor

Firmele sau persoanele fizice care dețin bunuri și își desfășoară activitatea în incinta Portului Constanța Sud achită în continuare taxele și impozitele la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.


Hotărârea rămâne neschimbată după ce Curtea de Apel Bacău a respins contestația în anulare depusă de Primăria comunei Agigea. Astfel, Decizia Civilă nr. 201 din 10 fe-bruarie 2016, pronunțată de Curtea de Apel Galați, prin care se stabilesc hotarele administrativ teritoriale ale municipiului Constanța și comunei Agigea, rămâne definitivă. "Prin urmare, întregul Port Constanța, inclusiv partea de sud, face parte din municipiul Constanța. SPIT informează contribuabilii care au sedii sau puncte de lucru sau dețin bunuri în incinta Portului Constanța Sud că impozitele și taxele locale datorate se fac venit la bugetul local al municipiului Constanța", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.


Potrivit acesteia, Decizia Civilă nr. 201/10.02.2016 se regăsește pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0953 secunde