Un taximetrist a înapoiat un portofel cu 5000 lei, pierdut de un client

380
Un taximetrist a înapoiat un portofel cu 5000 lei, pierdut de un client - taximetrist-1476374832.jpg

Articole recomandate

Gestul taximetristului Luigi Unguritu, 50 de ani, din Craiova, care a înapoiat cei 5.000 de lei pierduți de un client pe bancheta din spate a mașinii sale, a impresionat foarte multă lume.



Șoferul de taxi care a găsit portofelul cu 5.000 de lei în el, uitat de un client în mașina sa, nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, deși câștigă această sumă în cinci luni de muncă. Pentru că n-a putut să dea de urma clientului, taximetristul a dus portofelul la Secția 3 Poliție Craiova, iar oamenii legii l-au găsit pe proprietar, cei doi bărbați întâlnindu-se în fața polițiștilor.


"După ce am lăsat clientul la o destinație din Valea Roșie, am plecat într-o stație de taxiuri. Acolo m-am uitat pe banchetă și am văzut portofelul. Atunci m-am întors imediat unde lăsasem clientul, dar nu l-am mai găsit. M-am uitat pe buletin și am văzut că domnul este din Afumați, județul Dolj. Atunci am dat un telefon unei persoane din Afumați pe care o cunoșteam, dar nu am găsit-o. Am hotărât apoi să merg la poliție, unde am povestit cele întâmplate. M-am gândit doar la faptul că aș fi putut fi eu în locul domnului respectiv. Nu aș fi păstrat banii niciodată pentru că, dacă aș fi făcut acest lucru, nu aș mai fi putut să dorm noaptea. Așa am fost educat în familie și nu puteam să fac altfel. Am mai găsit în mașină, de-a lungul timpului, multe telefoane, însă le-am dat înapoi pe toate", a explicat taximetristul.


"Sunt taximetrist de cinci ani. Am mai făcut taximetrie înainte, dar apoi am mai lucrat în alte locuri, iar acum m-am întors la această meserie. Muncesc mult și ne descurcăm greu cu banii pe care îi avem lunar pentru că soția mea este pensionată medical și are doar 400 de lei lunar. Dar, să zicem că pot să asigur familiei un trai cât de cât decent", a declarat pentru Gazeta de Sud, bărbatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.11 secunde