Un nou cutremur azi-noapte în județul Vrancea. Ce magnitudine a avut

175
Un nou cutremur azi-noapte în județul Vrancea. Ce magnitudine a avut - cutremur-1598854401.jpg

Articole recomandate

Un cutremur s-a produs în noaptea de duminică spre luni în județul Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul a avut magnitudinea 3,7 pe scara Richter.


Cutremurul a avut loc la o adâncime de 122 kilometri în apropierea următoarelor orașe: 91 km Sud de Bacău, 93 km Est de Brașov, 102 km Vest de galați, 106 km Nord-Vest de Brăila, 108 km Nord-Est de Ploiești și 156 km Nord de București.


Conform INCDFP, cel mai puternic seism din acest an s-a produs în 31 ianuarie, în județul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri. 


Seismul a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter și a fost resimțit și la București.


Geofizicianul Valentin Poncoș a dezvăluit în exclusivitate, pentru Antena 3, care sunt cele mai periculoase zone din România: Lacul Morii, Lacul Colentina- aici se văd zone de tasare. Sunt casele prea aproape de râu. Lângă Parcul IOR sunt câteva clădiri care sunt în zona de pericol. La Videle e stație de petrol și toată zona se scufundă.


La Târgu Mureș e vizibil, tot orașul se scufundă: 7 mm zone de sare care se scufundă. Măsurătorile indică fenomene care se petrec de mult timp, a declarat geofizicianul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2967 secunde